Общество и власт

Публикации от декември 2018

Над 200 души гледаха зрелищната предпремиера на Ride Hard

Премиерата на клипа в Youtube ще бъде в 10:00 часа в неделя

Студът и лошото време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в "Електроцентралата" на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата RIDE HARD. В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Ford Mustang и показва завидни шофьорски умения.

Продължава...

Убийци на времето

Тодор Цонев дори и само с кал отново може да ни покаже много истини в творбите си

Възможна ли е подобна категория хора, в кого се целят те - в самото време, в себе си или в живота - своя или на другите?! А какво е животът - свободен затвор, на който си осъден доживот?! Може ли нещо безплодно да роди каквото и да било и то да оживее? Въпроси... Абсурдни въпроси и още по-абсурдни на пръв поглед отговори, звучащи безумно, все едно гледаш драма на Бекет, четеш мрачен роман на Кафка или история на Солженицин. И все пак важни въпроси, имащи своите реални отговори, които, уви, може да видим нагледно и в съвремието.

Продължава...

Българска марка триумфира на пазара в Сърбия

“Дилмано Дилберо” планира да открие и цех с над 50 работни места

“Дилмано Дилберо” влезе в една от най-големите търговски вериги в Сърбия с първия си магазин в Община Сврълиг край Ниш, в партньорство с веригата “Подунавле”.

Продължава...
Абонамент чрез RSS