Общество и власт

Публикации от февруари 2019

Адвокати укриват пари на длъжници*

Как се спасява голям длъжник? Отговорът не е еднозначен - зависи от длъжника. Напоследък, покрай многопластовото разцепление на обществото, започнаха да се набиват на очи практики, на които до неотдавна малцина обръщаха внимание. Запитвали ли сте се например как хора, дължащи по няколкостотин хиляди или милиони на банки, хем не успяват да си обслужват дълговете, хем не си нарушават личния комфорт? Колкото и нестандартно да ви звучи - причината е в адвокатите.

"Има колеги - адвокати, които наистина предоставят сметките си на нередовни длъжници, за да скрият те авоарите си от съдия-изпълнители - заяви пред в. "БАНКЕРЪ" уважаван адвокат с богата и дългогодишна практика в съдебните процеси между кредитори и длъжници. - Разбира се, това не са масови случаи, но ги има", доуточни още той.

Продължава...

Състезателят на „Енекод“ Григор Григоров връща България в европейските рали серии

Пилотът е единственият българин, който ще се състезава в "Джуниър ERC" тази година

Предстоящият сезон се очертава силен за един от безспорно най-добрите рали състезатели у нас - Григор Григоров е първият българин, който се регистрира за участие в Джуниър ERC шампионата през 2019 година. Така той прекъсна дългогодишната пауза за страната ни в един от най-големите международни шампионати.

Продължава...
Абонамент чрез RSS