Общество и власт

Публикации от декември 2018

Над 200 души гледаха зрелищната предпремиера на Ride Hard

Премиерата на клипа в Youtube ще бъде в 10:00 часа в неделя

Студът и лошото време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в "Електроцентралата" на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата RIDE HARD. В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Ford Mustang и показва завидни шофьорски умения.

Продължава...

Убийци на времето

Тодор Цонев дори и само с кал отново може да ни покаже много истини в творбите си

Възможна ли е подобна категория хора, в кого се целят те - в самото време, в себе си или в живота - своя или на другите?! А какво е животът - свободен затвор, на който си осъден доживот?! Може ли нещо безплодно да роди каквото и да било и то да оживее? Въпроси... Абсурдни въпроси и още по-абсурдни на пръв поглед отговори, звучащи безумно, все едно гледаш драма на Бекет, четеш мрачен роман на Кафка или история на Солженицин. И все пак важни въпроси, имащи своите реални отговори, които, уви, може да видим нагледно и в съвремието.

Продължава...

Българска марка триумфира на пазара в Сърбия

“Дилмано Дилберо” планира да открие и цех с над 50 работни места

“Дилмано Дилберо” влезе в една от най-големите търговски вериги в Сърбия с първия си магазин в Община Сврълиг край Ниш, в партньорство с веригата “Подунавле”.

Инвеститор е собственикът на “Риск Инженеринг” АД Нели Беширова, а новооткритият обект е най-големият в района със своите 250 кв. м. и над 3000 артикула.

Добрите цени и високото качество на продуктите станаха причина за дълги опашки пред касите още в първия ден. Сред най-атрактивните стоки е и продукцията на “Дилмано Дилберо” – българска марка, която предлага богат асортимент от консервирани продукти, пастети, сосове, пюрета, сладка и конфитюри у нас и в чужбина (Германия, Канада, САЩ, Австралия, Русия и Израел).

Новият супермаркет бе осветен от отец Варнава Николич от манастира “Св. Архангел Габриел” в Пирковец, а на откриването присъстваха кметът на общината Йелена Трифунович, общински съветници и медии.

“Радостна съм, че с откриването на обекта районът буквално се оживи. Това е само първата крачка, предстои изграждането и оборудването на цех, в който ще бъдат заети над 50 души, а продукцията ще стига до цялата търговска мрежа в Сърбия”, коментира Нели Беширова.

Продължава...
Абонамент чрез RSS