Общество и власт

Българска марка триумфира на пазара в Сърбия

Българска марка триумфира на пазара в Сърбия

“Дилмано Дилберо” планира да открие и цех с над 50 работни места

“Дилмано Дилберо” влезе в една от най-големите търговски вериги в Сърбия с първия си магазин в Община Сврълиг край Ниш, в партньорство с веригата “Подунавле”.Инвеститор е собственикът на “Риск Инженеринг” АД Нели Беширова, а новооткритият обект е най-големият в района със своите 250 кв. м. и над 3000 артикула.

Добрите цени и високото качество на продуктите станаха причина за дълги опашки пред касите още в първия ден. Сред най-атрактивните стоки е и продукцията на “Дилмано Дилберо” – българска марка, която предлага богат асортимент от консервирани продукти, пастети, сосове, пюрета, сладка и конфитюри у нас и в чужбина (Германия, Канада, САЩ, Австралия, Русия и Израел).

Новият супермаркет бе осветен от отец Варнава Николич от манастира “Св. Архангел Габриел” в Пирковец, а на откриването присъстваха кметът на общината Йелена Трифунович, общински съветници и медии.

“Радостна съм, че с откриването на обекта районът буквално се оживи. Това е само първата крачка, предстои изграждането и оборудването на цех, в който ще бъдат заети над 50 души, а продукцията ще стига до цялата търговска мрежа в Сърбия”, коментира Нели Беширова.

Коментари

нагоре