Общество и власт

Над 200 души гледаха зрелищната предпремиера на Ride Hard

Над 200 души гледаха зрелищната предпремиера на Ride Hard

Премиерата на клипа в Youtube ще бъде в 10:00 часа в неделя

Студът и лошото време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в "Електроцентралата" на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата RIDE HARD. В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Ford Mustang и показва завидни шофьорски умения.
Повече от 200 човека имаха възможността първи да видят този уникален за България филмов проект. Сред тях бяха журналисти, приятели и партньорите по проекта.

Видеото е заснето в Корабостроителницата в Бургас - място, на което за първи път се снима подобен клип. "Беше предизвикателство за мен и за пилотите, беше изключително опасно, но имаше много интересни моменти - някои от тях са в клипа", сподели Григор Григоров и скромно допълни: "В крайна сметка се получи много добре, благодарение на общите усилия на целия екип и на всички, които повярваха в нас", каза още рали пилотът.


"Приятно изненадана съм от качеството на продукцията и пожелавам успех на начинанието", каза Нели Беширова от името на ENEKOD, чийто състезател е Григоров.

Един от основните въпроси, който търсеше своя отговор по време на предпремиерата, беше кога зрителите да очакват второ видео. "Този проект ще се развива през годината, с различни марки автомобили и с подкрепата на много хора и фирми. Клиповете ще стават все по-интересни. Ще сменяме автомобилите, ще сменяме локациите… Предстоят много изненади", беше категоричен Григор.

"Използвали сме най-съвременната и скъпа техника, за да създадем уникален продукт, който да бъде на световно ниво", коментира режисьорът Миньо Костадинов и обеща следващите серии да са още по-вълнуващи.

Атракция на вечерта беше състезателния автомобил на Григоров, който беше паркиран в Електроцентралата на НДК, редом до Mustang-а от клипа.

Официалната премиера на видеото в Youtube е тази неделя (23 декември) в 10:00 часа в Youtube канала на RIDE HARD!


Продукцията е плод на съвместните усилия на GRIGOROV DRIVING ACADEMY, FILM FACTOR и ЕNEKOD с подкрепата на: Ford и Мото-Пфое, Diffraction, Shipyard Bourgas и др.

Коментари

нагоре